Етнографски комплекс "Стария Добрич"

Стария Добрич през моите очи: Биляна Костадинова

1. Разкажи ни за себе си?
Здравейте!

Казвам се Биляна и родом съм от Велико Търново! С Добрич като град ме свързва моята голяма любов… както обичам да казвам за мен Добрич е град на любовта! С първото стъпване в този град нещо ме грабна…. а любовта ми Добрич става 100% и след посещението на „Стария Добрич“.

2. Какво ти харесва в Стария Добрич?
Отначало подхождах с неинтерес, все пак идвам от град пълен със забележителности!

„Стария Добрич“ е първото място, което обиколих сама и стана моето място… мястото, където ходех да си почина от шума на света, мястото което ме зарежда!

Впечатли ме начина по който са вплетени съвременния свят и историята… Впечатли ме това, че е помислено и за най-малките с тази прекрасна детска площадка(което се прави твъре рядко в днешно време).

3. Любимото ти място в комплекса?
Любимото ми място е някоя от пейките, които гледат към часовниковата кула… има някаква „магия“ в това място… за мен символизира безхаберието към отминаващото около нас време, неоценяването на истинските неща, това е мястото където съм аз, мислите ми и духа на „Стария Добрич“.

4. Има ли нещо, което не харесваш?
Човек с ясна гражданска позиция съм и човек занимаващ се с туризъм, имам професионална гледна точка към обектите с историческо значение, но нещо което да не ми харесва при вас няма 🙂 !

5. Пожелание към нашите читатели?
Пожелавам на вашите читатели да се докоснат до атмосверата, спокойствието и духа на Етнографски комплекс „Стария Добрич“!

Ще останете моето любимо място, в любимия ми град 🙂 !

Поздрави!

С Уважение и благодарност!

Биляна Костадинова

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail